На територията на Руската федерация продължава военна операция, започната от руски доброволци. На

...
На територията на Руската федерация продължава военна операция, започната от руски доброволци. На
Коментари Харесай

„Ще открием огън: руски бунтовници с видеообръщение към два региона на Русия

На територията на Руската федерация продължава военна интервенция, стартирана от съветски доброволци. На 14 март Руският доброволчески корпус публикува ново видеообръщение към жителите на Курска и Белгородска област.

Командирът на РДК Денис Рекс напомни, че доброволците са предизвестили съветските чиновници за ответни удари за офанзиви в Украйна.

" Ръководството на тези райони подцени нашето предизвестие. Не бяха взети ограничения за евакуация на цивилното население от Белгородска и Курска области ", акцентира той.

Рекс се обърна непосредствено към жителите на съветските райони. Той прикани да не чакат евакуация и да се избавят.

" Незабавно напуснете областите Курск и Белгород, всички огромни обитаеми места. Ще открием огън по военни цели на тази територия в границите на час и половина по-късно видео известие ", сподели командирът на RDC.

Видеото е оповестено в 9:14, тъй че ударите ще стартират след 10:44.

Междувременно съветникът на ръководителя на Оперативна програма Михаил Подоляк предвижда следствията от взаимен рейд на легион „ Свобода на Русия “, Руското опълчение и батальон „ Сибир “. Според него събитията в Белгородска и Курска област може да повлияят на президентските избори в Руската федерация .
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР